Osto- ja toimitusehdot

Näitä osto- ja toimitusehtoja ("Ehdot") sovelletaan sinun ja genzo.fi:n (jäljempänä "Genzo" tai "me"), y-tunnus SE556954895001, välillä, kun teet tilauksen osoitteessa www.genzo.fi tai siihen kuuluvilla sivuilla ("Verkkosivusto").

Tekemällä ostoksia ja käyttämällä Verkkosivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia Ehtoja. Suosittelemme siksi, että luet Ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä.

Sopimus ja tilaus

Voidaksesi tehdä tilauksia Verkkosivustolta sinun on oltava vähintään 18-vuotias etkä saa olla holhouksen alainen. Tilausta ei ole tehty, ennen kuin napsautat kohtaa "Suorita ostos".

Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilausta tehdessäsi. Varmista siksi, että ilmoitat oikean sähköpostiosoitteen. Tämä tilausvahvistus toimii sen jälkeen kuittina ostoksestasi. Siksi suosittelemme, että säilytät tämän asiakirjan. Siitä löydät myös Genzon yhteystiedot mahdollisia kysymyksiä varten.

Jos annetuissa toimitus- tai henkilötiedoissa on virheitä, pidätämme oikeuden hylätä tilauksesi. Tilauksista, jotka tehdään toisen henkilön nimissä ilman tämän suostumusta, ilmoitetaan poliisille.

Jos yksi tai useampi näistä ehdoista todetaan pätemättömäksi tai todetaan tuomioistuimessa täytäntöönpanokelvottomaksi, se ei vaikuta muiden ehtojen voimassaoloon.

Maksaminen

Hyväksymme korttimaksut (Visa/Mastercard), joiden valuuttana on euro.

Verkkosivustolla voit maksaa turvallisesti Visalla tai Mastercardilla Internetin välityksellä. Huomaa, että emme hyväksy American Express -maksuja. DIBS käsittelee korttimaksut salatun yhteyden välityksellä. Emme veloita korttimaksuista lisämaksuja. Nämä Ehdot tulevat voimaan heti, kun korttitapahtuma on hyväksytty. Jos maksu jää suorittamatta, Genzo voi purkaa ostoksen.

Hinnat

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti kaikki Verkkosivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Halutessasi saat kuitenkin näkyviin hinnat ilman arvonlisäveroa. Kassalla ostotilanteessa ilmoitettava hinta on voimassa oleva ostohinta.

Tuotetiedot ja immateriaalioikeudet

Genzo voi muuttaa hintoja ja tuotetietoja erikseen ilmoittamatta. Verkkosivustolla näkyvillä tuotekuvilla pyritään kuvaamaan tuotetta mahdollisimman tarkoin. Emme kuitenkaan voi taata kuvan tarkkuutta, joten kuvia on pidettävä ainoastaan esimerkkeinä. Varaamme myös oikeuden siihen, että Verkkosivustolla voi esiintyä virheitä. Käyttämästäsi tietokoneesta ja siihen valitsemistasi asetuksista riippuen kuvien laatu voi vaihdella.

Jos tuotetiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus esittää tuotteesta reklamaatio, jos virhe ei ole ostotilanteessa ilmeinen. Genzo ei vastaa Verkkosivustolla esiintyvistä tiedoista, jotka ovat peräisin kolmannelta osapuolelta.

Verkkosivustoon liittyviä Genzolle kuuluvia immateriaalioikeuksia, kuten tavaramerkkejä ja tekijänoikeuksia, ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Genzon tai sen lisenssinantajan nimenomaista kirjallista suostumusta. Lisäksi Verkkosivuston sisältämät tiedot on suojattu muun muassa tekijänoikeus- ja markkinaoikeuslainsäädännön mukaisesti.

Peruuttamisoikeus / Avokauppa

Posti- ja kotimyyntiä koskevien lakien nojalla asiakkaalla on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Genzo tarjoaa asiakkaalleen 30 päivän vaihto-oikeuden/avokaupan.

Peruuttamisoikeuden käyttämistä varten sinun on lähetettävä meille ajoissa ilmoitus, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi.

Genzo palauttaa tuotteesta maksamasi summan, kun olet käyttänyt peruuttamisoikeuttasi. Summa palautetaan mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet ilmoittanut peruuttamisoikeuden käytöstäsi, edellyttäen, että tavara/palvelu on otettu vastaan tai voit osoittaa, että se on lähetetty takaisin.

Maksun palautuksessa käytetään samaa maksutapaa, jota itse käytit maksaessasi, ellei muuta ole sovittu tai ellei kyseiselle maksunpalautustavalle ole esteitä.

Henkilötiedot

Genzo on henkilötietojasi käsitellessään tietosuojavastaava. Voit löytää tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tietosuojaperiaatteistamme, jotka myös hyväksyt tilauksen tehdessäsi.

Ylivoimainen este

Genzo vapautuu vahingonkorvausvastuusta ja muista seuraamuksista silloin, kun ne johtuvat seikoista, joihin Genzo ei voi vaikuttaa. Tällaisiksi seikoiksi katsotaan muun muassa valtion toimenpide, sota, tulipalot, tulvat, työseisaus, kielto, rajoitukset, sabotaasi, huonot kuljetus- ja sääolosuhteet, alihankkijan toimituksen laiminlyönti, meidän tai alihankkijoidemme joutuminen rikollisen toiminnan kohteeksi sekä uusi tai muuttunut lainsäädäntö.

Muutokset

Genzo päivittää ehtoja jatkuvasti. Siksi pyydämme, että tarkistat Ehdot aina, kun teet tilausta Verkkosivustolta.

Yhteystiedot

Genzo.fi / Navitek Oy

Vaunusepäntie 4

68660 Pietarsaari

Yhteystiedot:

info@navitek.fi

Nämä Ehdot päivitettiin viimeksi 27.2.2018